https://spocondor.nl/wp-content/themes/gymappstest SPOG Condorcollege | SPO Condor

SPOG Condorcollege

SPOG Condor College

Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG) en Stichting Primair Onderwijs Condor (SPO Condor) vormen samen het SPOG-Condorcollege.
 
Het beleid van beide stichtingen is  erop gericht de kwaliteit van het onderwijs voortdurend te verbeteren. Investeren in de scholing van ons personeel is hierbij een belangrijk speerpunt. Het is van essentieel belang behalve bevoegd ook bekwaam personeel in dienst te hebben. Werken in het primair onderwijs vraagt om een brede inzetbaarheid van mensen.
 
De samenleving is voortdurend in beweging en doet daarbij ook een beroep op het onderwijs. Leren en ontwikkelen is immers een continu proces. Leren leren doen wij samen! Dat is ons motto. Binnen dit SPOG-Condor college bieden wij (na)scholing aan alle leerkrachten en directeuren aan.
 
We bieden via deze site een groot aantal cursussen, scholingen en e-learnings aan. Daarnaast kun je je direct inschrijven voor een cursus en/ of e-learning module. De kosten voor de cursussen, workshops en e-learnings worden door Spog en SPO Condor vergoed.

Voor 2020 en 2021 hebben we het volgende aanbod. In verband met de Corona maatregelen zijn de scholingen veelal online.

Studiedag SPO Condor 5 oktober 2021

 

Op dinsdag 5 oktober 2021 organiseert onze stichting een “Condordag”. Een inspirerende studiedag voor alle medewerkers van de stichting, waar we elkaar na lange tijd weer echt kunnen ontmoeten.

Voor het ochtendprogramma kun je één van de trainingen volgen die in het programmaboekje hiernaast staan beschreven. Na de lunch hebben wij met zijn allen een korte kennismaking met onze nieuwe directeur bestuurder, een interessante presentatie over ‘Breinonderwijs’ en aansluitend een gezellige borrel.

Met vriendelijke groet,
Vincent Scholte, Saskia Tissen, Monique Vromen